Hemse Jutlandia Aktiebolag

Gotlands län

Information

Hemse Jutlandia Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Gotland. Det är nämligen den kommunen som Hemse Jutlandia Aktiebolag finns i och den tillhör även Gotlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Hemse Jutlandia Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1995-01-01.

Hemse Jutlandia Aktiebolag som idag finns i Gotlands län har varit registrerat sedan 1973-07-11. Men sedan 1993-01-01 så har Hemse Jutlandia Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Färgerig. 1, 623 50, Hemse. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hemse Jutlandia Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0498-480183.

Gotland arbetar för att verksamheter som Hemse Jutlandia Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hemse Jutlandia Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Gotlands län.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att bedriva tillverkning av byggnadsmaterial och handel med varor inom snickeri- och byggsektorn samt idka förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hemse Jutlandia Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hemse Jutlandia Aktiebolag och det är följande personer, Bennedsen, Peter som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Lidqvist Pettersson, Torgny Stig som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Bennedsen, Colette Sassine som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Leissner, Lars Harry som är född 1949 och har titeln Revisor, Öberg, Bengt Olov som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Hemse Jutlandia Aktiebolag är 556182-3237.