Webgrafik Wisby

Gotlands län

Information

520814-XXXX är organisationsnummer för företaget Webgrafik Wisby. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Webgrafik Wisby är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Gotland som är den kommunen som Webgrafik Wisby finns i.

Webgrafik Wisby har varit registrerat sedan 2000-12-07 och det finns flera företag i Gotlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-02-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Webgrafik Wisby så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-02-15.

Webgrafik Wisby är och det finns flera bolag i Gotland som också är .

Firmatecknare för Webgrafik Wisby är följande:

Vill ni komma i kontakt med Webgrafik Wisby så kan ni göra det på telefon genom 0498-284700 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning och försäljning av hemsidor åt små och medelstora företag.

Det finns olika personer som har en koppling med Webgrafik Wisby och det är Vestberg, Kjell Anders Martin som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,