Hard Rauk Gotland

Gotlands län

Information

470109-XXXX är organisationsnummer för företaget Hard Rauk Gotland. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hard Rauk Gotland är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Gotland som är den kommunen som Hard Rauk Gotland finns i.

Hard Rauk Gotland har varit registrerat sedan 1992-02-03 och det finns flera företag i Gotlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1989-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hard Rauk Gotland så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Hard Rauk Gotland är och det finns flera bolag i Gotland som också är .

Firmatecknare för Hard Rauk Gotland är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hard Rauk Gotland så kan ni göra det på telefon genom 0498-271286 eller genom brev på följande adress:

Handel med kläder.

Det finns olika personer som har en koppling med Hard Rauk Gotland och det är Karlén, Karl Tommy som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,