Slite TV-Tjänst

Gotlands län

Information

441003-XXXX är organisationsnummer för bolaget Slite TV-Tjänst. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Slite TV-Tjänst är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Gotland som är den kommunen som Slite TV-Tjänst finns i.

Slite TV-Tjänst har varit registrerat sedan 1983-04-25 och det finns flera bolag i Gotlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Slite TV-Tjänst så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1983-01-01.

Slite TV-Tjänst är och det finns flera bolag i Gotland som också är .

Firmatecknare för Slite TV-Tjänst är följande:

Vill ni komma i kontakt med Slite TV-Tjänst så kan ni göra det på telefon genom 0498-220826 eller genom brev på följande adress:

Reparation av radio och TV.

Det finns olika personer som har en koppling med Slite TV-Tjänst och det är Fagerlund, Kjell-Åke som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,