Erik:s Mek.verkstad Etelhem

Gotlands län

Information

Erik:s Mek.verkstad Etelhem är en verksamhet som finns i Gotland. I Erik:s Mek.verkstad Etelhem finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jakobsson, Rolf Fredrik Erik som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Erik:s Mek.verkstad Etelhem så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Erik:s Mek.verkstad Etelhem på telefon 0498-494129.

Idka verkstadsrörelse för reparation av bilar och lantbruks- maskiner. Köpa och sälja reservdelar till bilar, jordbruks- maskiner, traktorer, däck, oljor, rör, rördelar samt pellets, pelletsbrännare.

Idag är Erik:s Mek.verkstad Etelhem av bolagstypen Enskild firma.

Erik:s Mek.verkstad Etelhem är ett av många verksamheter som finns i Gotlands län och Gotland arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Erik:s Mek.verkstad Etelhem innehar F-skattsedel och det har de haft sedan -0001-11-30 och Erik:s Mek.verkstad Etelhem är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Erik:s Mek.verkstad Etelhem så är det följande:

Erik:s Mek.verkstad Etelhem har 420910-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gotlands län.