Medebys Hästgård Handelsbolag

Gotlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Gotland och Medebys Hästgård Handelsbolag är ett av dem. Gotlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Medebys Hästgård Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Medebys Hästgård Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Medebys Hästgård Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2006-07-20. Det finns flera olika bolag i Gotlands län som är ett stort län. Gotland där bolaget finns i jobbar för att bolag som Medebys Hästgård Handelsbolag ska trivas.

Medebys Hästgård Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-04. I Gotland så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Erbjuda turridning för turister samt vagnskörning, försäljning av hästar. Översättningsarbeten. Mjukvarukonsult. Värdepappershandel.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Medebys Hästgård Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-04.

Idag är Medebys Hästgård Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Gotland.

Vill man komma i kontakt med Medebys Hästgård Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0498-225814.

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen.

De som är på något sätt har med Medebys Hästgård Handelsbolag är Arblaster, Andrew som är född och har titeln Bolagsman,Bosatt i land utanför EES, Holmer, George Jens Frederick som är född 1975 och har titeln Bolagsman, Holmer, Greta Angela Maria som är född 1974 och har titeln Bolagsman, .

Medebys Hästgård Handelsbolag har 969720-2852 som sitt organisationsnummer.