Effes Bar och Pizza Handelsbolag

Gotlands län

Information

Effes Bar och Pizza Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Gotland. Det är nämligen den kommunen som Effes Bar och Pizza Handelsbolag finns i och den tillhör även Gotlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Effes Bar och Pizza Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2008-02-28.

Effes Bar och Pizza Handelsbolag som idag finns i Gotlands län har varit registrerat sedan 1986-05-21. Men sedan 1986-01-01 så har Effes Bar och Pizza Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Adelsg. 2, 621 57, Visby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Effes Bar och Pizza Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0498-215111.

Gotland arbetar för att verksamheter som Effes Bar och Pizza Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Effes Bar och Pizza Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Gotlands län.

Café , restaurant och pizzarörelse

Firmatecknare för Effes Bar och Pizza Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Effes Bar och Pizza Handelsbolag och det är följande personer, Forslund, Mats Evert som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Forslund, Paul Harald som är född 1958 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Effes Bar och Pizza Handelsbolag är 916424-9485.