Fair Enterprise Network, Sweden

Gotlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Gotland och Fair Enterprise Network, Sweden är ett av dem. Gotlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Fair Enterprise Network, Sweden är ett av dem. Statusen för Fair Enterprise Network, Sweden är att Bolaget är aktivt.

Fair Enterprise Network, Sweden är ett Enskild firma och skapades 2004-07-09. Det finns flera olika bolag i Gotlands län som är ett stort län. Gotland där bolaget finns i jobbar för att bolag som Fair Enterprise Network, Sweden ska trivas.

I Gotland så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Importera varor från producenter i U-länder som arbetar med rättvis handel och sälja vidare i Sverige och Europa. Vi säljer de varor och tjänster som är producerade etiskt enligt rättvis handels principer. De varuslag och tjänster som är mest aktuella är profilprodukter för företag (julkort, kalendrar, pennor, pappersvaror). Webblösningar och internetmarknadsföring. Sälja konsulttjänster och utbildning inom företagsetik, corporate social responsability och rättvis handel.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fair Enterprise Network, Sweden inte är momsregistrerat.

Idag är Fair Enterprise Network, Sweden och det finns flera bolag som är det idag i Gotland.

Vill man komma i kontakt med Fair Enterprise Network, Sweden så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6203835.

.

De som är på något sätt har med Fair Enterprise Network, Sweden är Söderberg, Björn Kristian som är född 1981 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Fair Enterprise Network, Sweden har 811123-XXXX som sitt organisationsnummer.