Selene butiken ek. för.

Gotlands län

Information

Ekonomisk förening finns det flera av i Gotland och Selene butiken ek. för. är ett av dem. Gotlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Selene butiken ek. för. är ett av dem. Statusen för Selene butiken ek. för. är att Bolaget är aktivt.

Selene butiken ek. för. är ett Ekonomisk förening och skapades 2007-08-23. Det finns flera olika bolag i Gotlands län som är ett stort län. Gotland där bolaget finns i jobbar för att bolag som Selene butiken ek. för. ska trivas.

I Gotland så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att driva butiksverksamhet med försäljning av hemslöjdsprodukter. Butiken tillhandahåller arbetsträningsplatser till kvinnor som av olika anledningar inte kommer ut i arbetslivet. Butiken saluför även varor från andra leverantörer och producenter samt är återförsäljare för humanitära organisationer. Föreningen strävar efter att skapa arbetstillfällen samt att stimulera produktiviteten i närmiljön. Föreningen bedriver också ett café i butiken och därmed tillhörande verksamheter. Medlemmarna deltar i verksamheten som konsumenter och som leverantörer samt med eget arbete.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Selene butiken ek. för. inte är momsregistrerat.

Idag är Selene butiken ek. för. och det finns flera bolag som är det idag i Gotland.

Vill man komma i kontakt med Selene butiken ek. för. så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0498-222288.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Edström, Mona Carina -Nilsson, Lena Suzanne.

De som är på något sätt har med Selene butiken ek. för. är Cavallin, Ingrid Anita som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Edström, Mona Carina som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Doris Anna Marie som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Knutas, Gunnel Sigrid Viola som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Lena Suzanne som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Selene butiken ek. för. har 769617-2464 som sitt organisationsnummer.