gotlandsturistmarknadsföring ekonomisk förening

Gotlands län

Information

gotlandsturistmarknadsföring ekonomisk förening är ett företag som finns i Gotland. I gotlandsturistmarknadsföring ekonomisk förening finns det lite olika personer som är förknippade och det är Granat, Annika Gertrud som är född 1954 och har titeln Extern firmatecknare, Engström, Jan Fredrik som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Granat, Leif Axel som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellberg, Bo Anders som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Urban Karl David Hjalmar som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Vill man kunna komma i kontakt med gotlandsturistmarknadsföring ekonomisk förening så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå gotlandsturistmarknadsföring ekonomisk förening på telefon 0498-265781.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att marknadsföra föreningens hemsida i riksmedia. Föreningen skall också ta fram trycksaker i marknadsföringssyfte.

Idag är gotlandsturistmarknadsföring ekonomisk förening av bolagstypen Ekonomisk förening.

gotlandsturistmarknadsföring ekonomisk förening är ett av många företag som finns i Gotlands län och Gotland arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

gotlandsturistmarknadsföring ekonomisk förening innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-02-15 och gotlandsturistmarknadsföring ekonomisk förening är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för gotlandsturistmarknadsföring ekonomisk förening så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Granat, Annika Gertrud

gotlandsturistmarknadsföring ekonomisk förening har 769613-7616 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gotlands län.