Matön Gotland Ekonomisk förening

Gotlands län

Information

Matön Gotland Ekonomisk förening är en verksamhet som finns i Gotland. I Matön Gotland Ekonomisk förening finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jakobsson, Håkan som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Jakobsson, Kjell-Arne Gunnar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Robert Jan Eric som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Norman, Odd David Esaias som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Norman, Per Erik Esaias som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Widegren, Dan Ivar som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamotvon Corswant, Patrik Vilhelm som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Vill man kunna komma i kontakt med Matön Gotland Ekonomisk förening så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Matön Gotland Ekonomisk förening på telefon 0498-206758.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom företrädesvis gemensam marknadsföring och distribution till butiker på marknader utanför den lokala marknaden, försäljning och kundbearbetning och administration av gemensamma resurser såsom säljare och material.

Idag är Matön Gotland Ekonomisk förening av bolagstypen Ekonomisk förening.

Matön Gotland Ekonomisk förening är ett av många verksamheter som finns i Gotlands län och Gotland arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Matön Gotland Ekonomisk förening innehar ej F-skattsedel och Matön Gotland Ekonomisk förening är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-09-15.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Matön Gotland Ekonomisk förening så är det följande:
Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Odd Norman, Håkan Jakobsson och Dan Videgren, var för sig.

Matön Gotland Ekonomisk förening har 769608-2721 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gotlands län.