SupportKompaniet Gotland

Gotlands län

Information

IT-verksamhet, främst användarsupport, nätverk och kommunikation samt support av mjuk- och hårdvara. Erbjuda ingenjörstjänster såsom konsult bistå hjälpa tillverkande producerande elektronikföretag att förbättra och effektivisera produktionen. Försäljning och import av IT- och elektronikprodukter såsom tex. mp3-spelare, CD DVD-spelare och liknande samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för SupportKompaniet Gotland vars bolagstyp är Enskild firma.

I Gotland så är SupportKompaniet Gotland ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Gotlands län så finns det ännu fler.

Gotland arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Gotland och i Gotlands län. Redan 2004-08-05 så skapades SupportKompaniet Gotland och företaget är har F-skattsedel SupportKompaniet Gotland har haft det sedan 2004-01-29.

SupportKompaniet Gotland är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-01-29

670821-XXXX är organisationsnummret för företaget som finns i Gotland.

Just nu är SupportKompaniet Gotland och det finns många företag som är i Gotlands län

Vill ni komma i kontakt med SupportKompaniet Gotland så går det att nå dem via telefon på 070-4945599 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom SupportKompaniet Gotland är Nilsson, Mats Roland som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .