Alltjänst Kristian Bogren

Gotlands län

Information

650803-XXXX är organisationsnummer för bolaget Alltjänst Kristian Bogren. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Alltjänst Kristian Bogren är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Gotland som är den kommunen som Alltjänst Kristian Bogren finns i.

Alltjänst Kristian Bogren har varit registrerat sedan 2003-02-28 och det finns flera bolag i Gotlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-02-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Alltjänst Kristian Bogren så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-02-06.

Alltjänst Kristian Bogren är och det finns flera bolag i Gotland som också är .

Firmatecknare för Alltjänst Kristian Bogren är följande:

Vill ni komma i kontakt med Alltjänst Kristian Bogren så kan ni göra det på telefon genom 0498-223554 eller genom brev på följande adress:

Gräv och schaktningsarbeten, byggnadsarbeten, svets och svarvarbeten och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Alltjänst Kristian Bogren och det är Bogren, Erik Kristian som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,